corgar Opublikowano 8 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2008 (edytowane) Witam. Kupiłem dzisiaj komputer. Jak złożyłem go do kupy to nie chce się uruchomić. Na płycie głównej świecą się diody oznaczające że coś jest nie tak z procem. skład kompa: -Msi p35 neo2-fir -e2160 - 2x 1gb Twister 800MHz CL5 -Gigabyte HD3850 512b -Chieftec 450W Czy trzeba podłączyć do płyty głównej 8-pinową wtyczke zasilającą?? Corgar Edit; W płyte jest wpięta 24-pin i molex. 8-pin jest puste bo nie mam tego w zasilaczu. Może przez to nie działać? Edit. Wpiełem 4-pin i działa. Thx Edytowane 8 Stycznia 2008 przez corgar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 8 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2008 Jeśli na płycie jest 8-pin i zasilacz posiada 8-pin to oczywiste, że to tak łączysz. Jeśli zasilacz ma tylko 4-pin to wkładasz 4-pin w gniazdo 8-pin tak tak każe manual Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...