MeHow Opublikowano 15 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2003 Czy da sie jakos naprawic plyte z bledami CrC - nie wiem, czy to sie pisze CrC, czy jakos inaczej, ale mniejsza o to... przez te bledy dzialaja wszystkie pliki oprocz jednego... czy mozna to jakos naprawic? Cd nie jest porysowany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 15 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2003 ja tak miałem z Splinter Cell, są 2 wyjścia: 1)Prosisz kogoś z forum aby ci przesłał ten pliczek jeżeli go znajdzie. 2)Ściągasz płytkę od nowa Ja niestety miałem ok. 20Mb brakujących plików i musiałem ściągnąć jeszcze raz CD1 Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 15 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2003 no to u mnie to jest jeden plik - 400mb :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 15 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2003 to poproś kogoś z forum, może ktoś ma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 16 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2003 Juz opisywalem na forum jak usunac bledy CRC z Unreal 2 Programem CD Mage Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 16 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2003 Pinki,a skad sciagnac progz CD Mage? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 16 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2003 Dobra mam juz :) teraz mi powiedz jak naprawic te bledy ok? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 16 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2003 Dobra mam juz :) teraz mi powiedz jak naprawic te bledy ok? :) GRRRRRR Użyj magicznej opcji szukaj :roll: Gdyby to bylo za trudne to :arrow: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=208...er=asc&start=90 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 16 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2003 no cyk ;) uzylem tej magicznej opcji hehe :) ale kurde ciagle zonk... wyskakuje mi, ze jest 0 bledow na plycie i ciagle nie moge rozpakowac archiwum :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 16 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2003 naprawilem obraz, archiwum nie da sie ciagle przeczytac, ale to i tak wypalam na plyte... zobacze, czy i wtedy nie bedzie dzialac ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...