Manuel Opublikowano 9 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2008 Elo . Mam procka jak wyżej i mając zasilacz CODEGEN 300 W nie chciałem go podkręcać bo już wtredy napiecia 3,3 dostarczał tylko 3,05 ;D Udało mi się go podkręcić z 1,8 GHz do 2,1 i przechodzić PCmarka 05 z +15 % wynikiem( orginalnie 2575 a po oc 2955) Ale nieraz jak grałem to komp się resetował, Wg mnie była to wina strasznie słabego zasilacza Czy mam racje? Jeśli tak, to z aktualnym ( Chieftec 450 ;D ) mogę go kręcić dalej?? Z góry dzieki za odpowiedź Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 9 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2008 Pozwalam, możesz kręcić. Jak to zrobić? Czytaj faq i poradniki, zwracaj uwagę na mnożnik HTT, dzielniki pamięci i kręć ile wlezie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manuel Opublikowano 9 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2008 ok, dzieki. Wtedy podkręcałem ttylko poprzez zwiekszanie FSB ( chyba, nie pamietam jak to sie nazywalo ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...