-MIKI- Opublikowano 9 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2008 (edytowane) Witam drogich uzytkowników elitarnego forum purepc.pl :D Miałem wielki problem z wyskakującymi Blue Screenami po instalacji gry Gears of War (jest to gra ze stajni microsoftu i do konca sie jej nie da usunac, bo i taki tak zostana pliki w systemie). Chcąc sie jej dokładnie pozbyć, zrobiłem przy okazji formata. Wiec jak zawsze bootnąłem płytkę zrobiłem formata i zaczeło sie kopiowanie plików na dysk, ktore beda potrzebne do instalacji Windowsa. Niestety ale zaczeły wyskakiwać błędy, ze plik nie został pomyślnie skopiowany (probowałem kilkakrotnie jeszcze zainstalowanie Windowsa i zawsze jakis plik nie mógł sie skopiować). Nie wiem jak rozwiązać ten problem :sad: . Wydaje mi sie ze ramy nie sa uszkodzone, a dysk na 100% nie ma BS. Przedtem nie miałem takich problemów. Proszę o szybką POMOC, z gory bardzo dziekuje :wink: Dla formalności konfiguracja sprzętowa znajduje sie w sygnie, a w komputerze nic nie było podkrecane oprocz karty graf. Edytowane 9 Stycznia 2008 przez -MIKI- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 9 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2008 Sprawdź na jednej kości. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-MIKI- Opublikowano 9 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2008 No narazie działa OK na jednej kosci. Jak mozna w najszybszy sposób zobaczyć, która kośc nie działa jak powinna ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 9 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2008 Potestuj każdą kość z osobna memtestem/goldmemory, potem 2 a potem 4 na raz. Chyba że jakaś będzie padnięta to 2 i 4 nie rób już [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-MIKI- Opublikowano 9 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2008 Potestuj każdą kość z osobna memtestem/goldmemory, potem 2 a potem 4 na raz. Chyba że jakaś będzie padnięta to 2 i 4 nie rób już [; A Memtest czyta pamięć wiekszą od 1024 mb?? Bo gdzieś czytałem ze do 1 GB mozna tylko sprawdzać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 9 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2008 A może wystaczy podnieść napięcie na ram? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-MIKI- Opublikowano 9 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2008 Na jednej kosci wyskoczył jakis error. Dziwne bo nie dawno wszystko dzialalo, a ramy nie były przetaktowywane. Dzieki za pomoc ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...