uff...AR Opublikowano 15 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2003 jak w topicu. pewnie nie tylko u mnie :) normalnie system jak nie czyta z dysku (mandrake jest na dysku fujitsu 40 gb podlaczonego jako secondary master. liteon 48/24/48 jest jako slave. primary master to maxtor 80gb 7200) to postcode jest 96. jak czyta z dysku to sie zmienia bardzo szybko ze trudno odczytac (miga), ale chyba na 97 i 58. o co cho? wy tez tak macie? oczywiscie w windzie normalnie mam FF mandrake jest swiezy bez niczego doinstalowanego. ps. sory jesli powinienem puscic to do linux, unix i inne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skolim Opublikowano 15 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2003 Tyle razy było, że co się dzieje na wyswietlaczu POST po uruchomieniu systemu operacyjnego jest tylko i wyłącznie jego sprawą. Płyta głowna "oddaje" stetowanie wyświetlaczem pod kontrolę OS. Moze się nawet wyświetać "Ó" :) , albo temperatura. Poprostu Linux urzywa do swoich celów portu sterujacego diodą stąd te zmiany. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uff...AR Opublikowano 15 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2003 dziwne, musialem przeoczyc jesli bylo to przykro mi :oops: dzieki za odopwiedz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...