leonheart Opublikowano 9 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2008 witam odnotowalem cos bardzo dziwnego mam radka 3850 sapphire, windows xp x64 eng., zainstalowalem wlasnie crysisa i pomyslalem o ati fix, mialem sterownik w wersji 7.12 i wszystko smigalo slicznie po tym fixie cos komp zglupial, karty nie widzi jak trzeba. proboalem przeinstalowac stery - nie dziala probowalem zainstalowac starsze 7.11 - nie dziala probowalem driver cleaner - nie dziala to samo w trybie awaryjnym - nie dziala reczne kasowanie sterownika - tez nie pomaga obecnie jest tak ze instaluje stery na sile przez menadzera to pojawia sie na zmiane hd 3850 z wykrzyknikiem po czym windows wrzuca stwoj sterownik zwykle vga a potem znow sie pojawia radek skonczyly mi sie pomysly jak sie tego pozbyc i oczyscic system z tych sterownikow w wersji fix ? mam nadzieje ze ktos cos poradzi :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teeron Opublikowano 11 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2008 leonheart napisał(a): witam odnotowalem cos bardzo dziwnego mam radka 3850 sapphire, windows xp x64 eng., zainstalowalem wlasnie crysisa i pomyslalem o ati fix, mialem sterownik w wersji 7.12 i wszystko smigalo slicznie po tym fixie cos komp zglupial, karty nie widzi jak trzeba. proboalem przeinstalowac stery - nie dziala probowalem zainstalowac starsze 7.11 - nie dziala probowalem driver cleaner - nie dziala to samo w trybie awaryjnym - nie dziala reczne kasowanie sterownika - tez nie pomaga obecnie jest tak ze instaluje stery na sile przez menadzera to pojawia sie na zmiane hd 3850 z wykrzyknikiem po czym windows wrzuca stwoj sterownik zwykle vga a potem znow sie pojawia radek skonczyly mi sie pomysly jak sie tego pozbyc i oczyscic system z tych sterownikow w wersji fix ? mam nadzieje ze ktos cos poradzi :). Od razu mowie ze nie wiem, ale chyba reinstal okienek cie czeka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...