eve Opublikowano 11 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2008 Jestem bliski zakupu Logitecha G9 i razem z nią chciałbym nabyć dobrą podkładkę.Cena max 150zł.Co polecacie ? Czy warto zwrócić uwagę na Icemat ? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f1sz Opublikowano 11 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2008 Lasery nie działają na szklanych podkładkach :E Kup coś plastikowego/metalowego... Steel 4D / S&S Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eve Opublikowano 12 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2008 A jak wygląda kwestia zużycia ślizgaczy ? Które podkładki najszybciej je niszczą ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seriel Opublikowano 15 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2008 Ja mialem pod G9 qck'a :) Slizgacze?Nie wiem jak Ty ale ja uwazam ze G9 bez slizgow dodatkowych smiga jak mxy czy inne g z "dolepionymi" slizgaczami. Po qcyku plywala. Ta myszka ma troszke inne rozwiazanie slizgow.Tutaj chyba nie ma co sie scierac :) Mozesz sobie dokleic ale ja nie widzialem takowej potrzeby. PS: Myszka dla mnie tragiczna ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eve Opublikowano 15 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2008 Dzięki za info, widząc że G9 nie zbiera przychylnych opinii stwierdziłem że lepszym zakupem powinien być DeathAdder lub G5 i do tego prawdopodobnie Qck. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-tomek Opublikowano 16 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2008 U mnie zebrała pozytywną :) Myszkę musisz wypróbować własną ręką, a nie cudzą :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eve Opublikowano 17 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2008 Niestety nie mam takiej możliwości żeby "pomacać" G9 więc muszę się zdać na opinie użytkowników ale z tego co czytam to o wiele lepsze recenzje zbiera DeathAdder. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...