speeder2222 Opublikowano 12 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2008 (edytowane) Panowie prosze kto mi pomoze w podkreceniu pamiatek nie znam sie kompletnie na tym max co wycisnelem to 980mhz w biosie dla pamiatek napiecie ustawilem na 2.1v 5-6-6-18 tak mam ustawione w biosie ale tam jest nawalone tyle opcji dla pamieci ze az od patrzenia glowa boli moje pamiatki to kingstony hyperx sliready 1066mhz 1.9v 5-5-5-15 2x1giga i nieszczesna plyta asus striker extreme 680i a i jeszcze takie zapytanko mam dla posiadaczy takiej plyty jak ustawie fsb qdr na 1350mhz to dziala a jak na 1360 to juz sie dzieja cuda wyskakuje det ide albo det dream a jak dam na 1500mhz to wczytuje windowsa ale tylko do polowy i puzniej restart czy nakieruje mnie ktos jak to poustawiac kompa mecze juz tydzien rwie wlosy z glowy a nie moge go podkrecic specjalnie kupilem sobie quada z seri g0 do tego dalem na proca wodne chlodzenie a tu taka lipa z gory dziekuje za wszelka pomoc. Edytowane 12 Stycznia 2008 przez speeder2222 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...