MaxximuS Opublikowano 15 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2003 Coś sie tak porobiło ze nie mam javy w win XP prof system dopiero co zainsalowałem sp1 tez i doopa dalej nie mam nie obsługuje mi rzeczy w javie :( co to moze byc?? co moze pomóc?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 16 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2003 looknij http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=185...ghlight=java+xp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2003 wejdz przykladowo tutaj i sciagnij. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uneek Eth Opublikowano 17 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2003 Jakiegi SP1 instalowałeś, bo SP1a jest bez javy :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...