DarthJaro Opublikowano 16 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2003 mam server na slacku 8 i mam pewien problem , nie moge odpalic trybu graficznego, znaczy da sie ale widac jakgdyby 1/4 ekranu, kumpel powiedzial ze to ma cos wspólnego z virtual screenem , ale ja moglem cos z nim ustawic tylko jak instalowalem linuxa ( znaczy kumpel instalowal) a teraz nic sie nie da ustawic Prosze o pomoc grafika to circus logic (1mb) monitor tez nie za nowy ale powinien odpalac tryb graficzny ( pod windą dziala na 800x600 ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Oskar Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Wyedytuj plik konfiguracyjny x`ow albo uzyj xf86config Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexiak Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 CTRL + ALT + "+" z numerycznej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...