Skocz do zawartości
Maciek06

Cooler Do Compaq Presario V2000 Cpu Intel

Rekomendowane odpowiedzi

Witam potrzebuje samej części z wiatraczkiem wygląda ona tak

Dołączona grafika

Stary wiatraczek był zatarty a po odratowanie i tak dalej nie działa :/

Wiec zwracam sie do was :) moze ktoś posiada taki wiatraczek lub wie gdzie można namierzyć.

Na ebay znalazłem ale wszystko towar z USA.

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na allegro nie znalazłem. Obfotografuj ten wentylatorek ze wszystkich stron to może ci znajdę coś z innego laptopa co ewentualnie będzie pasować. I dobrze by było gdybyś napisał co jest napisane na tym wentylatorku. Chodzi mi o wartości w stylu 5V, 0,4A, 2W.

Pozdrawiam i nic nie obiecuję bo mam dużo roboty :-|

Edytowane przez AK-105

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tak jak mowie szukałem dużo po necie na polskich stronach nic nie znalazłem tylko na ebay.com jest parę sztuk ale to raczej odpada

kurde to jest problem bo właśnie kumpel odebrał lapka, bo mu potrzebny jest teraz. Wiec nie mam jak fotek zrobić :/ A z tego co pamiętam to jak oglądałem wentylatorek to nie było na nim żadnych danych ale zaraz moze coś wygogluje :) znalazłem jeszcze tylko parę fotek

Góra:

Dołączona grafika

reszta tutaj całe kompletne ale wszystkiego nie nie potrzeba :P a jak widać na tych fotkach to nie ma napisanych wartości napiec itp.

Dołączona grafika

Dołączona grafika

popatrze jeszcze w service manualu ale nie wiem czy bedzie podane

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O fotki prosiłem dlatego że chciałem zobaczyć czy da się jakoś wykręcić ten wentylator z tego plastiku. Z tego co widzę to raczej nie, bo tworzy z nią jedną całość. Jedyne co pozostaje to kupienie na allegro podobnego wentylatorka i przerobienie go żeby dało się go wykorzystać w tym laptopie. Nie mam ani laptopa, ani wentylatora przed oczami więc ci raczej nie pomogę. Musisz sam kombinować.

Pozdrawiam.

Edytowane przez AK-105

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi