zuo Opublikowano 15 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2008 otoz moja historia jest taka: mialem kiedys na pulpicie katalog o nazwie "muzyka" a w nim jak sie domyslacie muzyke,lecz pewnego dnia odpalam kompa a owego katalogu nie ma, wszystko inne jest nieruszone- od ikon na pulpicie do hasel e-maila/allegro/konta bankowego itd itp. mysle omg wtf gdzie muzyka ale po przeszukaniu calego kompa niestety nie znalazlem tego katalogu:( szybki scan ad-awarem/kasperskym rownierz nic nie pomogl... nie pozostalo nic innego jak od nowa tworzyc owy katalog i sciagac do niego piosenki...i wszystko bylo ok az do dzisiaj kiedy wlaczylem kompa a tego katalogu znowu nie ma t.t katalog byl w tym samym miejscu co za pierwszym razem ale to i tak nie ma znaczenia no i znowu "ktos lub cos" mi go skasowalo....niby to tylko muzyka ale... ktos ma jakies pomysly co moze byc przyczyna ? komputer uzywa tylko 1 osoba - na 10000% Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 15 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2008 Sprawdź dysk hd tach albo hd tune. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasp Opublikowano 15 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2008 Moze ktos Ci wszczepil do kompa jakiegos agenta RIAA co Ci usuwa te sciagniete piosenki ? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuo Opublikowano 15 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2008 na hdd antyviry syfu nie wykryly was ist los? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 15 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2008 Sprawdź kwarantannę w antywirze? Nie wiem dlaczego miałby znikać cały katalog, ale może to jest to. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...