Skocz do zawartości
dymy

Składamy Fl90

Rekomendowane odpowiedzi

to jeszcze taka kwiestia:

pod tą pokrywą gdzie mamy CPU znajdują się dwa widoczne sloty miniPCI. obok leżą trzy kabelki (czarny, szary i biały) - jak mniemam do wifi. więc w jeden slot wifi, w drugi bluetooth - ma znaczenie co w który?

i jeszcze kwiestia turbo memory module - gdzie się to montuje? pod jakąś klapką czy będzie trzeba zdejmować cały spód lapka?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

The black WLAN antenna cable is connected to the WLAN module “Main” terminal. The

white WLAN antenna cable is connected to the WLAN module “Aux” terminal. If the computer is

equipped with an 802.11a/b/g/n WLAN module, the yellow WLAN antenna cable is

connected to the middle terminal on the WLAN module.

więc ma znaczenie!

i źle mniemasz bo 3 kabel to nie od "blue" tylko masz kartę w standardzie "N"

słyszałeś o czyms takim jak manual serwisowy ? nie dali Ci w zestawie "Małego Technika"

google parzy?

http://www.asimobile.com/notebook_files/fl...Guide-intel.pdf

turbo montuje się pod klawiaturą!

składamy??? to jest po polskiemu - sam skladasz i masz problemy czyli nie forma oznajmiająca tylko pytająca:

Składam Fl90, czyli, pytanie co gdzie przykręcić?

B-) :rolleyes:

Edytowane przez Burns

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

i źle mniemasz bo 3 kabel to nie od "blue" tylko masz kartę w standardzie "N"

słyszałeś o czyms takim jak manual serwisowy ? nie dali Ci w zestawie "Małego Technika"

google parzy?

składamy??? to raczej po polskiemu - sam skladasz i masz problemy czyli nie forma oznajmiająca tylko pytająca:

Składam Fl90, czyli, pytanie co gdzie przykręcić?

wcale nie twierdziłem że trzeci kabel do blue (czyt. dokładniej).

google nie parzy i wierz mi, że szukałem :) widocznie nie znalazłem ale nie rozumiem skąd ten ofensywny ton?

nie widzę sprzeczności stylistycznej - już jest nas dwoje w tym temacie więc forma "składamy" jest poprawna - poprostu wyprzedzam Cię myśleniem ;) zresztą nie wiem czego się czepiasz ale big THX za ten manual bo wczoraj szukałem go jakieś 1.5h - widocznie nieudolnie ;)

pzdr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak mniemam do wifi. więc w jeden slot wifi, w drugi bluetooth - ma znaczenie co w który?

co za Typ - jeszcze kłamie w żywe oczy -"mow, że to nie twoja ręka" - dobre :D

mogłem tylko i wyłącznie pomysleć o kabelkach bo złącze na "blue" jest w zupełnie innym miejscu

więc z tym wyprzedzaniem to też nie przeginaj - ja nic nie składam a już na pewno nie z Tobą i napisałem, że bardziej można to rozumiec w formie oznajmiającej niż mnogiej

jak dołączy do nas jakis lachon to zmienisz na skladają???

dobra - już sobie jaj nie robię

3maj kolejny prezent zabłąkana owieczko - niech moc będzie z Toba, albo laptop ;)

http://www.nhl.pl/index.php?showforum=36

POWODZENIA

Edytowane przez Burns

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

co za Typ - jeszcze kłamie w żywe oczy -"mow, że to nie twoja ręka" - dobre :D

mogłem tylko i wyłącznie pomysleć o kabelkach bo złącze na "blue" jest w zupełnie innym miejscu

pisałem o dwóch miniPCi (choć przyznaję nie jestem pewien czy to właściwe nazewnictwo) i w tym kontekście jeden na wifi, a drugi na blue - bo tak myślałem i tak pisałem. na kabelki się nie rozdrabniałem i zakwalifikowałem je do wifi więc ktoś tutaj kręci bo ma zły humor ;) nie czytam w myślach więc nie wiem co mogłeś, a czego nie ;)

a lachon mieści się w pojęciu My :)

pzdr pastuchu ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

o Ty wieśniaku!!!!

ja Ci serce na dłoni a Ty mi nóż w plecy; buraku :wink:

humor mam dobry, ale sam kręcisz bo jak obejrzysz manuala to zobaczysz gdzie sie blue wtyka

a w drugi miniPCi to sobie możesz narazie kierpce włożyć

peace B-)

:rolleyes:

Edytowane przez Burns

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi