Dawid00 Opublikowano 16 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2008 (edytowane) Witam, mam problem z programami , ktore korzystaja z biblioteki NET FRAMEROWRK 2.0 :/ Wyskakuje taki komunikat: Tak mam z aplikacjami np. jak: Moorhunt Fifa SOUND MANAGER 2008 NFS Most Wanted raz mi nie chcialo wejsc, ale z originalna gre (SPEED.exe) musialem nadmienic crackiem i dzialalo. Dokladnie ten sam komunikat, z tymi innymi aplikacjami. Czemu tak sie dzieje?, co moze byc przyczyna, robilem formata, instalowalem juz nawet innego systema. Dac jakies logi z HIJACKA, ComboFixa albo czegos? Edytowane 16 Stycznia 2008 przez Dawid00 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 17 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2008 nfs jest napisany w .necie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 17 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2008 Kopia posta: Odinstaluj .Net'a. Uzyj TEGO narzedzia, do posprzatania pozostalosci. Zainstaluj ponownie z Windows Update. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...