to ja Opublikowano 16 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2008 w sumie cos tam wiem o komputerkach ale oczywiscie nie wszystko ;-)))) Problem pojawil sie nie dawno i pojawia sie co jakis czas (pare dni jest ok a pozniej robi kuku) i slowo daje ze nie wiem co mu dolega.... no moze tylko to ze to gowniany laptop EasyNote R6610 PackardBella (odradzam, chociaz screen ma spoko)..... a wyglada to dokladnie tak : i tak: i jeszcze tak: i nie da sie tego nijak odswiezyc. ikonki zostaja a teks okien czy inne [ciach!]lki sie nie odswiezaja,za chiny. mozna ogladac nawet film. acha...nie jest to wina screena bo jak przelacze na telewizorek to i na nim g.....uzik widac ;-) jezeli ktos moglby mi wyjasnic o co chodzi bylbym bardzo wdzieczny. pozdrawiam PS. w awaryjnym uruchamia sie spoko tylko co z tego skoro nie wiem gdzie lapy wsadzic ;-) mam rowniez ten napisik ...Media test failure.... ale o tym juz poczytalem wiec jestem zdeczko madrzejszy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernik Opublikowano 17 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2008 na moj gust to padla grafika (przy padnietych pamietkach GPU sa takie krzaczory na ekranie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
to ja Opublikowano 20 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2008 LUUUUDZIE !!!!!!!! ale dlaczego wsio jest oki w najmniejszej rozdzielczosci? trzeba zmienic cala karte czy moze tylko 'cos' ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernik Opublikowano 20 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2008 LUUUUDZIE !!!!!!!! ale dlaczego wsio jest oki w najmniejszej rozdzielczosci? trzeba zmienic cala karte czy moze tylko 'cos' ???CZLOWIEKU!!!!!! bo moze na najmniejszej rozdzialce uzywa tak malo pamieci ze nie korzysta z tej uszkodzonej czesci!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
to ja Opublikowano 22 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2008 dzieki ernik...LUDZIU ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...