jlm Opublikowano 17 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2008 Witam ponownie. Przejrzałem różne fora, opinie i jestem prawie zdecydowany na którąś z tych dwóch ponoram, tylko nie wiem która będzie lepsza (trwalsza, wygodniejsza). Nie zależy mi jakoś specjalnie na DVI (model NECa WXM), za necem przemawia skalowanie obrazu w opcjach monitora, Belinea tego nie ma ale ma za to (teoretycznie) lepsze kąty. Co wybrać? Może jakiś inny monitor 22" w podobnej cenie? Linki NEC http://www.komputronik.pl/Monitory_LCD/Mon...pelny,id,43857/ Belka http://www.komputronik.pl/Monitory_LCD/Mon...pelny,id,48451/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro110 Opublikowano 17 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2008 Belinee mozna kupić znacznie taniej niż w komputroniku a co do porównania to ma ona DVI-D z HDCP, np. dla mnie to ma znaczenie :) w komputroniku po dość przyjemnych cenach są iiyamy.. pomyśl o tym.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 17 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2008 Ani jedno ani drugie. Znacznie lepszym wyborem sa iiyama 2201, samsung226bw /2232bw , lg 227 czy hp2207. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jlm Opublikowano 17 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2008 Michaelius napisał(a): Ani jedno ani drugie. Znacznie lepszym wyborem sa iiyama 2201, samsung226bw /2232bw , lg 227 czy hp2207. HP... ciekawy. Dzięki za sugestie, jeszcze muszę gdzieś w sklepie zobaczyć tego HP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nehre Opublikowano 18 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2008 od 2 dni jestem posiadaczem belinei b.display 22 ( 750zł w saturnie ) dla mnie 250zł to duza roznica, a tyle trzeba zaplacic za "cos lepszego" jak narazie jestem zadowolony, napisze cos wiecej jak obejrze pare filmow, narazie sesja.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...