grigoriii Opublikowano 18 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2008 witam mam płytę MSi neo2-fir , proc e4500, hd3850 i nie chce mi zabotować płyty z windowsem po prostu staje w miejscu i nic nawet nie ma napisy żeby nacisnąć dowolny klawisz. Na płycie świecą się 4 zielone diody . Dlaczego nie działa. Próbowałem kilka płyt z windowsami i nic. Aha dysk mam na sata a cd rom na ide. Dysk mam podpiety pod wejście sata3 ale próbowałem też na innych. Zworki na dysku nie ma a na cd jest na master.Pomocy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barat Opublikowano 18 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2008 Głupie pytanie ... ale w BIOS ustawiłeś by najpierw BOOT'ował z CD potem z HDD ? ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grigoriii Opublikowano 18 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2008 właśnie że nie głupie!! bo normalnie powinno działać. Tak ustawiłem w biosie żeby botował najpierw z cd a potem hdd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...