Skocz do zawartości
kamil_zmc

Wymiana Pamieci

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

czytałem ze pamieci ddr2 mają podrożeć i mysle na dokupieniem pamieci. I tu jest problem.

Bo obecnie mam pamieci ddr2 Apacer 1gb 800mhz i nie wiem czy dokupic 1gb tej samej pamieci lub innej tanszej czy sprzedac tą i kupic 2x1gb patriota llk cl4 lub geila cl5. Moje pamieci są na 5-5-5-18. I powiedzcie mi czy bedzie duza różnica miedzy najtanszymi a wyzej wymienionymi.

Od razu mówie ze będe chciał podkrecac procka, jak dotąd podkrecałem X2 3800+ 2000@2400 i niewiem czy z nowymi pamieciami wiecej pojdzie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie pamietam gdzie to czytałem, pewnie nie patrzyłem na date postu na jakims forum. Ale i tak musze miec 2gb bo juz w niektorych grach jest to wymagane przez co muszą chodzic na nizszych detalach.

A jesli chodzi o pamiec to tak do 165zł max z przesyłka. Te co ty podałes są dla mnie za drogie : 180zł + przesyłka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie pamietam gdzie to czytałem, pewnie nie patrzyłem na date postu na jakims forum. Ale i tak musze miec 2gb bo juz w niektorych grach jest to wymagane przez co muszą chodzic na nizszych detalach.

A jesli chodzi o pamiec to tak do 165zł max z przesyłka. Te co ty podałes są dla mnie za drogie : 180zł + przesyłka.

http://www.apollo.pl/store/show_detail/9/30714

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi