kamil_zmc Opublikowano 18 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2008 Witam. czytałem ze pamieci ddr2 mają podrożeć i mysle na dokupieniem pamieci. I tu jest problem. Bo obecnie mam pamieci ddr2 Apacer 1gb 800mhz i nie wiem czy dokupic 1gb tej samej pamieci lub innej tanszej czy sprzedac tą i kupic 2x1gb patriota llk cl4 lub geila cl5. Moje pamieci są na 5-5-5-18. I powiedzcie mi czy bedzie duza różnica miedzy najtanszymi a wyzej wymienionymi. Od razu mówie ze będe chciał podkrecac procka, jak dotąd podkrecałem X2 3800+ 2000@2400 i niewiem czy z nowymi pamieciami wiecej pojdzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naxt Opublikowano 18 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2008 (edytowane) nie wiem gdzie to wyczytałes,ale przy obecnym spadkowym kursie dolara pamieci moga tylko tanieć.Kup sobie 2x1GB DDR2 800Mhz CL4 Transcend Axeram Overclocking na micronach za 180zł Edytowane 18 Stycznia 2008 przez naxt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil_zmc Opublikowano 18 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2008 Nie pamietam gdzie to czytałem, pewnie nie patrzyłem na date postu na jakims forum. Ale i tak musze miec 2gb bo juz w niektorych grach jest to wymagane przez co muszą chodzic na nizszych detalach. A jesli chodzi o pamiec to tak do 165zł max z przesyłka. Te co ty podałes są dla mnie za drogie : 180zł + przesyłka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naxt Opublikowano 18 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2008 Nie pamietam gdzie to czytałem, pewnie nie patrzyłem na date postu na jakims forum. Ale i tak musze miec 2gb bo juz w niektorych grach jest to wymagane przez co muszą chodzic na nizszych detalach. A jesli chodzi o pamiec to tak do 165zł max z przesyłka. Te co ty podałes są dla mnie za drogie : 180zł + przesyłka. http://www.apollo.pl/store/show_detail/9/30714 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil_zmc Opublikowano 18 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2008 A czy te OCZ są lepsze od patriotów LLK. Bo mają one timingi 4-4-4-15 a patrioty 4-4-4-12. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naxt Opublikowano 18 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2008 A czy te OCZ są lepsze od patriotów LLK. Bo mają one timingi 4-4-4-15 a patrioty 4-4-4-12.lepsze OC mają Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 18 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2008 Na tym forum chyba ostatnio czytałem, że DDR2 podrożeją, kiedy cena pamięci DDR3 spadnie. Pewnie kiedyś tak się stanie, ale w najbliższym czasie nie ma żadnych szans... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil_zmc Opublikowano 19 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2008 Może jeszcze jakies pomysły ktos ma na temat pamieci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil_zmc Opublikowano 19 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2008 Odswiezam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...