flood Opublikowano 18 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2008 (edytowane) Od kilku dniu odnotowuję zawieszki kompa. Występują one przy odtwarzaniu filmików nagranych aparatem cyfrowym (obecnie mam jedynie Windows Media Player, innych programów do odtwarzania/kodeków - brak), przy wychodzeniu z wygaszacza, czy też podczas bezczynności kompa. Zawieszka jest także jak zapodam scan w HD Tune - tak po minucie (qucik scan robi i nie wykazuje błędów). Jako przyczynę wyeliminowałem jak na razie wirusy (dzięki analizie loga z HiJackThis przez Klobosa - dzięki), walnięty ram (gold memory przechodzi zero błędów), wysokie temp, mobo (kondensatory całe, wizualnie ok). Kopa odręciłem, niestety nic to nie dało. Do analizy pozostał zasilacz i dysk. Zapuściłem MHDD - zerknijcie na rezultaty i niech ktoś mnie oświeci czy dysk jest okey czy nadaje się na wymianę. Dodam, że HDD Health wywala mi komunikat - Warning Attribute (Unknown attribute) changes from 160 to 163. Problem rozwiązałem. Edytowane 19 Stycznia 2008 przez flood Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...