ms9999 Opublikowano 18 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2008 Mam 2 pytania: - Być może wyda się wam to głupie: znalazłem w pudełku od laptopa (asus F5R) naklejkę na touchpada z narysowanymi przyciskami keypada, zastanawiam się jak mogę uruchomić wpisywanie liczb przez panel dotykowy. - Drugie moje pytanie dotyczy programu lifeframe. Po zainstalowaniu internetu, ten program przestał przekazywać obrazu z kamery. Co zrobić aby wszystko znowu działało jak należy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsilence Opublikowano 20 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2008 (edytowane) 1- wygląda na to ze potrzebne jest doinstalowanie softu z plyty od mobo 2- możliwe ze modem zabiera tak dużo prądu ze złącza USB że nie wystarcza na kamerę. Sprawdź w menadżerze urządzeń na kontrolerze USB pobór prądu. Rozważ kupno huba usb na port pci. Edytowane 20 Stycznia 2008 przez djsilence Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...