ykhh Opublikowano 19 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2008 No czesc.Mam problem od srody.Nie wiem z czym on jest zwiazany,a znajac wasze doswiadczenie moze Wy bedziecie mi umieli pomoc. Od srody pojawia się taki problem, podczas przeglądania neta na mozilli, i zwykłeo użytkowania komputera. Koło kursora myszki pojawia mi sie taki czarny poprzerywany pasek i następuje restart komputera. I lecą tam kolejne okienia tez poprzerywane, juz ma się włączyc, i leci od nowa tak jakby sie sam zrestartował, poźniej mam do wyboru opce awaryjny itd.Wybieram awaryjny popracuje troche, ablo coś robiąc albo nie i poźniej moge o uruchomić ponowie bez blędów. Ale po jakimś czasie to wraca znowu, zrobiłem jeden format, poźniej drugi i dlaje to samo.Zainstalowalem nowego antywira i nic nie wykrywa. W czym moze byc problem? Aha i podczas tego pierwszego ładowania za kazdym razem pojawia mi sie na krotko bscreen. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barat Opublikowano 19 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2008 Może karta graficzna się przegrzewa ? Bo to chyba artefakty są :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvazi555 Opublikowano 19 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2008 karta sie posypała... skręć ja trochę wyczyść wentylatorek, może bedzie śmigać dalej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...