Gość Opublikowano 20 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2008 Witam Jaki wybrac sb live do sluchania stereo? Zastanawialem sie nad zewnetrznym creative usb mp3+ gdyz jest w atrakcyjenej cenie 59zl. Czy zwykly na pci zagra lepiej od tego na usb?Slucham glownie flac i wav , ale na tej mojej dzwiekowce na plycie brak basu i przestrzeni i dynamiki. Czy live zagra lepiej od tej zintegrowanej? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popiół Opublikowano 20 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2008 Witam Jaki wybrac sb live do sluchania stereo? Zastanawialem sie nad zewnetrznym creative usb mp3+ gdyz jest w atrakcyjenej cenie 59zl. Czy zwykly na pci zagra lepiej od tego na usb?Slucham glownie flac i wav , ale na tej mojej dzwiekowce na plycie brak basu i przestrzeni i dynamiki. Czy live zagra lepiej od tej zintegrowanej? Pozdrawiam w tej cenie szukaj vortex'a 1/2 - wiele osob na tym forum sie nad nim zachwyca, pisze ze jest duzo lepszy od live'a i innych lepszych kart creative'a. Jak jest naprawde to nie wiem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...