Kipps Opublikowano 20 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2008 Witam! Kupuję monitor z matrycą MVA jak w temacie:Asus PW201 20" panorama MVA glare http://pl.asus.com/products.aspx?l1=10&...amp;modelmenu=2 Czy ktoś z Was ma go, lub może opisać jak się sprawuje, bo parametry są naprawde dobre smilies/Up_to_something.gif Proszę o wasze opinie co do tego monitora, bo jak dla mnie w tej cenie to wręcz ideał!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvazi555 Opublikowano 21 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2008 monitor z tego co widze naprawdę fajny http://www.egielda.com.pl/?str=art&id=1445 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kipps Opublikowano 21 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2008 monitor z tego co widze naprawdę fajny http://www.egielda.com.pl/?str=art&id=1445 No jest fajny, tylko się zastanawiam nad jakością tej matrycy MVA bo jest to model sprzed 2 lat i pewnie już trochę odbiega w porównaniu do współczesnych monitorów na MVA a tym bardziej na TN. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mensir67pl Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2008 odświeżymy watek :) stałem się szczęśliwym posiadaczem w/w modelu Asusa obraz rewelacja jak i podświetlanie matrycy jest parę niedociągnięć [ale nie po stronie obrazu] np. jak menu [dotykowe] monitor wart każdej wydanej złotówki tym bardziej ze można go mieć już za 700 pln [allegro] mój koszt 930 [lokalny sklep] polecam ..... B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Za 700 zł, to może tak (choć IMO lepiej Asusa VW222U za 750 zł), ale za 930..... To za tyle, to LG W2252TQ-PF lepiej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mensir67pl Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Za 700 zł, to może tak (choć IMO lepiej Asusa VW222U za 750 zł), ale za 930..... To za tyle, to LG W2252TQ-PF lepiej. pozostane :) jednak przy matrycy MVA a takowa posiada PW201 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2008 To jest jakiś wałek czy coś? Nowy (fakt, że 2-letnia konstrukcja, ale jednak) monitor na matrycy *VA za 699zł? Tyle TN-ki kosztują ;) Na innych aukcjach ten sam monitor jest po 949zł lub 1029zł. Na skąpcu najtaniej 869zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietruch Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2008 (edytowane) Cena trochę podejrzana jak na ten rodzaj matrycy. Do podłączenia do lapka wydaje się cudowny ^^ Tylko takie profilaktyczne pytania(wiem, wiem, jestem noobem ;) ): - głośność regulujemy za pomocą monitora, tak? Chodzi o totalne wyciszenie tego czegoś...głośniczków znaczy się ;) - nie trzeba instalować żadnego oprogramowania żeby te wszystkie funkcje (pivot itp) działały? Wiecie, używam [brzydkie określenie na linuksa]a i tutaj bywa różnie. - konstrukcja nie jest pierwszej młodości i jak ma się matryca ASUS'owa do tego co przezntują teraz TN'ki? Odwzorowanie kolorów itp. Nie gram, ale bawię się GIMP'em przy (jakiejś tam) obróbce zdjęć. - Na allegro są dostępne za 700zł. Biorąc pod uwagę fakt iż na innych serwisach cena jest wyższa o ponad 150zł to coś tu śmierdzi. Może są sproawdzane z za granicy i z ewentualnym serwisem może być problem? Wie ktoś jak to jest? Z góry dzięki ;) Edytowane 29 Sierpnia 2008 przez Pietruch Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...