mrówczyk Opublikowano 21 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2008 niestety nie mam dzwięku w laptopie i prosze o pomoc w sprawie odnalezienia sterowników gdyz zmieniajc system z VIST na XP nie mam dzwieku a płyte nie działa. Serdecznie prosze o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek-o Opublikowano 21 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2008 na stronie acera patrzyłeś ? na 10000% tam są ,wystarczy tylko wysilić się i poszukać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRISTERS Opublikowano 21 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2008 akurat mam w zakładkach to masz: http://support.acer-euro.com/drivers/notebook/ex_5220.html stąd ściągnij stery i potem może nadal nie być dźwięku więc wejdź w Menadzer urządzeń i tam jak pamiętam będzie jakiś "pytajnik" przy sterowniku czy jakoś tak ale będzie na pewno i wejdz w to i zainstaluj sterownik. Zaktualizuje się automatycznie i będzie ok! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...