elmonk Opublikowano 21 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2008 Mam krótkie pytanie: chce obrócić o kilkadziesiat stopni w bok zaznaczony tekst, tak zeby byl po prosty pod kątem, czy moze mi ktos wyjasnić jak mam to zrobic? nie najmniejszego pojecia! probuje juz od ponad godzine....:blink: z góry ogromnie dzieki za pomoc! pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 22 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2008 Uklad strony -> Kierunek tekstu. Damn... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 22 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2008 na mój gust musisz go wstawić w pole tekstowe, a to ma możliwość już dowolnego kształtowania wszystkimi dobrodziejstwami ofisa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmonk Opublikowano 24 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2008 na moj gust to jesli by sie tak dalo to bym pytania nie zadał pytania. s0n1c mnie nie chodzi o kierunek tylko o KĄT przechylenia żeby tekst byl po skosie. Zreszta juz nie wazne innaczej sobie poradzilem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 24 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2008 Gome, zle doczytalem. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...