Skocz do zawartości
pawel6582

Asus X51rl

Rekomendowane odpowiedzi

witam mam takiego notka jak w tytule. Posiada on 1GB ddr2/667 nanya i tu moje pytanie czy jak dokupię np 1GB kingstona to czy wszystko będzie miodzio czy będą się gryźć? i czy można np do jednego banka dać kość 2GB? nigdzie tego nie mogę znaleźć czy ta płyta obsłuży w jednym banku 2GB. Ma ktoś takiego lapka? jak to u was jest?

I kolejne pytanie co instalujecie na swoich laptopach jakie programy? używacie może visty :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

największy problem to sprawdzić (pomijając czasy i częstotliwość) czy ma się jednostroną czy dwu.

jak kupisz inną to nie pójdą w dualu

16x(64Mx8) - chyba dwustronna ;)

8x(16Mx16) - jednostronna

niektóre wersje Everesta to pokazują

Edytowane przez Burns

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mniejszej naklejki nie widać

ale coś mi wygląda na jednostronny

chłopie - nie kupuj w internecie bo wtopisz tylko przejdź się do komputerowego - to jest tanie jak barszcz - za przesyłke więcej zapłacisz

http://proline.pl/shop.php?prodid=SODIMM+1GB+667+KINGS

kingstony mają to do siebie, że malo kto narzeka, żeby nie poszły

a na allegro często pojawiają się jakies "kingstony" mają naklejkę, pudełko a kości są w nich z księżyca

Kingstonon już tak nie robi ewentualnie = Infineon

stanowczo odradzam allegro

Edytowane przez Burns

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi