pawel6582 Opublikowano 23 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2008 witam mam takiego notka jak w tytule. Posiada on 1GB ddr2/667 nanya i tu moje pytanie czy jak dokupię np 1GB kingstona to czy wszystko będzie miodzio czy będą się gryźć? i czy można np do jednego banka dać kość 2GB? nigdzie tego nie mogę znaleźć czy ta płyta obsłuży w jednym banku 2GB. Ma ktoś takiego lapka? jak to u was jest? I kolejne pytanie co instalujecie na swoich laptopach jakie programy? używacie może visty :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojrakrock Opublikowano 23 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2008 szukanie nie boli http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=254257 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel6582 Opublikowano 23 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2008 nie, nie boli przeczytałem ten temat i nie ma ani słowa o obsłudze pamięci ram <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Burns Opublikowano 23 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2008 (edytowane) największy problem to sprawdzić (pomijając czasy i częstotliwość) czy ma się jednostroną czy dwu. jak kupisz inną to nie pójdą w dualu 16x(64Mx8) - chyba dwustronna ;) 8x(16Mx16) - jednostronna niektóre wersje Everesta to pokazują Edytowane 23 Stycznia 2008 przez Burns Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojrakrock Opublikowano 23 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2008 nie, nie boli przeczytałem ten temat i nie ma ani słowa o obsłudze pamięci ram <_<ale mogles tam sie zapytac ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateusz16 Opublikowano 23 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2008 Mam tego lapka i mam dołożone 1GB pamięci i wszystko śmiga dobrze. Raczej nie ma powodów do obaw. Dołożyli mi zaraz w sklepie przy kupnie. Co do windowsa to mam zainstalowanego Xp'ka i chodzi bardzo dobrze, szybko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel6582 Opublikowano 23 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2008 a możesz powiedzieć jakiej firmy pamięć Ci dołożyli? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateusz16 Opublikowano 23 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2008 Nie mam pojęcia, nie było mnie wtedy w sklepie bo byłem wypłacić pieniądze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel6582 Opublikowano 24 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2008 (edytowane) pamięć jest dwustronna 16x(64Mx8) czy taki kingston będzie pasować? http://www.allegro.pl/item296070088__kings..._mhz_1_gb_.html Edytowane 24 Stycznia 2008 przez pawel6582 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Burns Opublikowano 24 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2008 (edytowane) mniejszej naklejki nie widać ale coś mi wygląda na jednostronny chłopie - nie kupuj w internecie bo wtopisz tylko przejdź się do komputerowego - to jest tanie jak barszcz - za przesyłke więcej zapłacisz http://proline.pl/shop.php?prodid=SODIMM+1GB+667+KINGS kingstony mają to do siebie, że malo kto narzeka, żeby nie poszły a na allegro często pojawiają się jakies "kingstony" mają naklejkę, pudełko a kości są w nich z księżyca Kingstonon już tak nie robi ewentualnie = Infineon stanowczo odradzam allegro Edytowane 24 Stycznia 2008 przez Burns Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...