steryd123 Opublikowano 17 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2003 zrazem z kolega podlaczylimy sie kablem(normalnie kabel crossowany)2 kompy. uswailismy ta sama grupe robocza , konto goscia, sieciowki sie widza i wszystko ok(niby), ale okazuje sie ze tylko ja moge od niego sciagac, a on ode mnie nie moze. doszlismy do wniosku ze gdzies ja u sibie na kompie mam jakas blokade wlaczona tylko gdzie??? szukalem juz i nie moge znalesc. prosze o pomoc bo sie wykoncze oboje mamy winde xp profesional.dziekuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legolas Opublikowano 17 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2003 Proponuję najpierw sprawdzić, czy firewall nie jest włączony i źle skonfigurowany. XP ma własny, ale może masz też dodatkowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steryd123 Opublikowano 17 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2003 ja mam jeszcze norton system works 2003 moze to od tego jak go wylaczyc??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steryd123 Opublikowano 17 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2003 jusz naprawilem sobie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...