panfranek Opublikowano 24 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2008 Mam kartę EN8800GT z nowym chłodzeniem - to samo co asus daje w wersji 1024MB, chłodzenie jest boskie przyznam - utrzymuje niskie temperatury i nie przekracza 50stopni pod obciążeniem nawet po podkręceniu na 650/1600/1900, tylko kiedyś chciałem porównać to chłodzenie do Zalmana VF1000 ale nie dało się ściągnąć tego chłodzenia ponieważ wygląda na to, że wentylator jest przylepiony do rdzenia - również chciałem użyć pasty AS5 żeby porównać ile w moim przypadku da pasta. Jeżeli ktoś ma ten model i udało mu się zmienić chłodzenie to proszę o info. Pomimo, że wentylator wygląda jak miedziany jest zapewne aluminiowy - kto daje czysto miedziane chłodzenie jako standardowe ? Chyba nie ma takiego producenta :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvazi555 Opublikowano 24 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2008 zapytaj w tym temacie http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=246126 ale wracając do tematu... to chłodzenie nie jest przylepiony do rdzenia, tylko pasta sie skleiła poruszaj w prawo lewo i odpadnie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...