tomkoz11 Opublikowano 25 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2008 (edytowane) Interesuję mnie zakup monitora LCD najlepiej 17 calowego, ewentualnie 19, do 900zł koniecznie z DVI. Nie interesują mnie monitory widescreen. Komputera używam głównie do przeglądania internetu i oglądania filmów, czasami grania, więc zależy mi głównie na: dobrej jakośći wyświetlanego obrazu (głębokie kolory, kontrast) i w miarę szybkim czasie reakcji. Słyszałem wiele pozytywnych opinii o monitorach firmy Samsung, ale jestem otwarty na wszelkie sugestie. Doradzicie? Znalazłem w internecie kilka bardzo przychylnych recenzji Benq FP73G - 680zł w komputroniku, miał ktoś może ten monitor? Edytowane 27 Stycznia 2008 przez tomkoz11 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skwarucha Opublikowano 26 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2008 "Lcd 17-19 Cali 4:3" nie ma takich Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...