Gość santa_rosa Opublikowano 25 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2008 Witka all , kupiłem sobie lapa i muszę mieć w nim necik. Do pc najlepiej połączyć to kablem a do lapka na wifi. Czaję się na jakiś router w miare tani i dobry i wyczaiłem d-link di-524 już od 99zł :) Teraz tylko karta na do lapka pod WIFI żeby wszystko grało. Pytania: 1 Ten router będzie dobry? Cena dobra 2 Pingi na moim PC będą dobre? 3 Do ilu M sciągnie ten dlink i jakaś karta wifi ( myślę że do 50zł ) ? 4 Będzie chodzić na viście x64? bo modemy od neo nie chcą chodzić :lol2: Lamka ze mnie w tych sprawach więc pytam bardziej doświadczonych ode mnie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SanChin Opublikowano 26 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2008 (edytowane) 1. powinien być 2. zależy jak daleko będziesz miał laptopa od routera 3. zależy jakie między routerem a laptopem będą "przeszkody" 4. będzie Edytowane 26 Stycznia 2008 przez SanChin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alana Opublikowano 27 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2008 1. tak chociaz mozliwe ze dopiero po upgrade firmware 2. nie ma z tym problemu 3. typowy zasieg to cale mieszkanie w typowym bloku, wazne jest zeby antenki byly w tej samej plaszczyznie (poloz antenke w d-linku poziomo) 4. router do systemu na kompie nic nie ma, martw sie o stery do karty wifi chociaz pewnie i tak masz wbudowana w lapa i stery wgrane w wiśte Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...