D154573R Opublikowano 25 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2008 Czesc. Czym się różnią oba laptopy? No wiadomo, ceną, ale czy tylko? W sklepach zauważyłem pewną prawidłowość. G1S-AK030G moze miec max 2GB RAMu, a G1S-AK094G może mieć max 4GB. No i G1S-AK094G ma Lightscribe. Zastanawia mnie motyw z tym ramem bo max 2GB to troche malo jesli myslec w przyszłość. Tak samo jest z ASUSami V1S, sa 2 dostepne i oba maja takie informacje z RAMem jak G1S i sporą różnicę cen. Ma ktos G1Sa w wersji G1S-AK030G i próbowal zamontować więcej pamięci niz 2GB? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matino Opublikowano 4 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2008 Czesc. Czym się różnią oba laptopy? No wiadomo, ceną, ale czy tylko? W sklepach zauważyłem pewną prawidłowość. G1S-AK030G moze miec max 2GB RAMu, a G1S-AK094G może mieć max 4GB. No i G1S-AK094G ma Lightscribe. Zastanawia mnie motyw z tym ramem bo max 2GB to troche malo jesli myslec w przyszłość. Tak samo jest z ASUSami V1S, sa 2 dostepne i oba maja takie informacje z RAMem jak G1S i sporą różnicę cen. Ma ktos G1Sa w wersji G1S-AK030G i próbowal zamontować więcej pamięci niz 2GB? Jedyna różnica to karta Wifi zgodną z Draft n w 30g, w 94G masz a,b,g tylko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...