Aryu Opublikowano 26 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2008 (edytowane) Po zmianie w komputerze wszystkiego, oprocz dysku twardego, ciagle powtarza sie jeden problem. W czasie grania w gry absorbujace mozliwosci komputera, co jakis czas (cos kolo 20~ min od rozpoczecia, czasem duzo wczesniej) wyskakuje mi blad "Microsoft Visual Studio C++". Nie wiem co to jest, wiem tylko ze powoduje powrot do windowsa. Nie wiem rowniez czy to powoduje tzw blue screeny. Pokazuje sie niebieski ekran i momentalnie komputer sie wylacza. Nawet nie ma okazji zeby spojrzec na specyfikacje bledu. Jednak prosilbym szczegolnie o jakas pomoc z bledem od microsoftu. Dodaje, ze mam problemy z dyskiem twardym. Dodaje zdjecie pokazujace rozmiar problemu :) Z gory dziekuje za pomoc Edytowane 26 Stycznia 2008 przez Aryu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aryu Opublikowano 27 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2008 bump Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...