biggos Opublikowano 20 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2005 Witam.Niedawno dorwałem się do nie nowej już gry R6 3:Raven Shield.Mam jednak problem z grafiką.Otóż podczas grania wyczyniają mi się taki dziwne rzeczy z grafiką jak na załączonym screenie Próbowałem już wszystkich ustawień i nadal to samo.Mam karte Radeon9200 128bit/128MB.Pomocy! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cozaq Opublikowano 22 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2005 taktowana? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biggos Opublikowano 22 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2005 Karta taktowana 250/285@400/420.Po zmniejszeniu taktowania na standartowe jest to samo.Zainstalowałem najnowsze stery Omegi i efekt ten sam,czyli kicha. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biggos Opublikowano 24 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2005 Ok,przeinstalowałem winde,zainstalowałem na nowo stery i wszystko jest już ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xionc Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2005 (edytowane) Topick przycichł... Ja ostatnio zacząłem grać w R6:Raven Shield na singlu kampanię. Mam niestety nie orginałkę wersji PL z patchem 1.60. Jestem przy misji, nie wiem która z koleii, gdzie trzeba zneutralizować tango i jakieś tam chemikalia mają. To jest po misji na lotnisku. Męcze już ją jakiś czas. Odrazu grę zacząłem od poziomu "Weteran"(pl). A jeszcze się spytam o jedną rzecz, jaką jest działanie Raibow Six: Rouge Spear na WinXP (SP2). Otóż, grafika "drży", a celownik przy najmniejszym ruchu zaczyna też podobnie "drgać". Na początku, po instalacji RS działało dobrze, później się zepsuło przy misji w Kosowie. Reinstalka nic niestety nie dała. Da się jakoś zlikwidować ten bug na XP? Zmieniłem posta z "lekkim" poślizgiem, z tego powodu, że nie mam aktualnie dostępu do internetu. A tak pozatym to zakupiłem orginała Raven Shield'a. Lecz czekam na neta i wtedy zobacze czy sie da grać. Wie ktoś może jak polska scena teraz wygląda? Czemu mało ludzi gra w ambitniejsze gry po necie. Edytowane 11 Października 2005 przez xionc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Nie wiem czy zdaze ale ostrzege Cie. WYWAL CALEGO POSTA BO WYLECISZ Z FORUM ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...