MajagucioFox Opublikowano 27 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2008 Witam. Sprawa wyglada tak mam zainstalowanego power stripa, stery do monitora, (Studioworks LG E700B ) everesta i forceware 93.71 Ustawiam sobie odswierzanie 100 w rozdzielczosci 800/600 w forceware opcją reg. czestotliwosci recznie. nastepnie Powerstripem blokuje tą 100. Po reboocie za każdym razem widze co innego w roznych opcjach ktore sprawdzam. Wiec tak w powerstrip dzielnie zablokowane 100. Własciwosci-zawansowane-monitor widze 75. stery nvidi 60 Osd monitora Custom res. 63.7Khz/100.00Hz. A odczucia w grach mam jakbym mial max75Hz Reforce nie działa nie wiadomo czemu po odpaleniu pokazuje dobre rozdzielczosci IMO. Wszytko cacy pięknie Ale Po dodaniu 800/600 100hz rebocie widze już tylko 100hz w opcjach osd wyswietla 60 i generalnie już zgłupiałem... Everest natomiast pokazuje mi dostępne rozdzielczosci z kosmosu. Kropka pomogła by mi jak sądze ustalić z jej pomocą i jakiegos innego prog do testu monitorów czy to ja zwariowałem czy faktycznie ten monitor to kompletny bubel. ( Chociaz wiem że dobry nie jest ) A może ktos ma taki monit i płytę ze sterami do niego bo te z neta cos mi sie wydają niezbyt dobre, mimo nazwy. Druga sprawa Czy w tym LG można było by podmienić kineskop :> Jak sądzicie co by się stało przy ewentualnej podmianie z jakims trinitronem np. z monitora MAG w którym padła elektronika hmm. ( Podobno nie do naprawy w servisie rozleniwiony frędzel mi powiedział ) Ale widziałem po minie że poprostu nieopłacalna była dla niego wymiana. I darujcie sobie prosze kometarze kup nowy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...