Blowy Opublikowano 28 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2008 Witam. Czy 4x1GB Goodram ddr2 800mhz dla komputera który nigdy nie bedzie podkrecany na bazie q6600 jest dobrym rozwiązaniem ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spookie Opublikowano 28 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2008 Tak. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naxt Opublikowano 28 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2008 bez OC jak najbardziej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robowsky Opublikowano 28 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2008 do OC też są dobre :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blowy Opublikowano 28 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2008 ok, to dzięki bo jednak różnica w cenie jest a jak ja nic nie podkrecam to szkoda mi kasy na cos droższego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blowy Opublikowano 1 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2008 Jeszcze mam takie pytanie, czy oprócz tego ,ze sobie zapcham wszystkie wolne sloty to jest jakaś róźnica miedzy 2x2GB a 4x1GB ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DDR2 Opublikowano 1 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2008 Płyty lepiej tolerują 2x2gb z doświdczenia wiem że na 4x1gb moga być problemy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...