Gość mich83 Opublikowano 28 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2008 Cześć. Mam takie pytanie czy sterowniki do karty graficznej ATI x600 pasują do każdego modelu notebooka? Mam Toshibę tecre z ATI x600 i czy mogę wejść na stronę Ati i ściągnąć po prostu do tej karty graficznej sterowniki i zainstalować go? Dodam że jest tam wykaz wspieranych modeli notebooków ale niestety toshiby nie ma. Więc czy coś może działać żle jak bym je zainstalował? Acha na stronie toshiby do mojego modeli są sterowniki na rok 2005 więc chciał bym coś nowszego stąd moje pytanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Burns Opublikowano 28 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2008 jeżeli na pewno patrzysz na sterowniki od wersji mobile to śmiało ściągaj i instaluj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ifrin Opublikowano 28 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2008 Jak miałem lapka z karta ATI, to używałem sterowników Omega: http://www.omegadrivers.net/ati.php Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...