ChubbChubb Opublikowano 28 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2008 (edytowane) Zlozylem w koncu nowy sprzet - yey - zasilacz to Chieftec CFT 560W-12C i oto moj problem: Gdy podlacze zasilacz to plyty a do zasilacza wszystko procz dysku na sata - cisza jak makiem zasial Ale gdy podlacze zasilanie do WD 5000AAKS - zasilacz zaczyna piszczec O.o nie wiem WTF, kumpel (chyba lekko przygluchy) twierdzi ze nic nie slyszy, ale moja siostra i ja tak co to moze byc ?? PS dodam ze inne dyski starszej generacji - 2 i 40 GB ATA nie powoduja piszczenia zasilacza Edytowane 28 Stycznia 2008 przez ChubbChubb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
svende Opublikowano 28 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2008 Tak sie zdarza, przykład to dysk Samsung + Corsair VX i mamy prawie pewne piski. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 29 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2008 radzę wymienić siostrę :) :) :) :) :) :) :) :) (być może podłączenie HDD do innej linii pomoże, np przez przejściówkę MOLEX -> SATA) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...