MalcolmX Opublikowano 30 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2008 Witam, mam problem ze znalezieniem drajwerów pod Windows Xp do w/w laptopa. Szczególnie zalezy mi na grafice i audio. Czy ktoś może miał do czynienia z tym modelem? na stronie hp są tylko do wifi.. Gugluję już od godziny i nic.. :\ halp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Burns Opublikowano 30 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2008 (edytowane) a może wypada się już pogodzić z tym, że nowo produkowane laptopy nie będą działały pod kontrolą starych systemów i pomyśleć nad poustawianiem sobie Visty tak, żeby przypominała XP?! czy jak ja zapragnę mieć na swoim system win98 to znajdziesz mi sterowniki ?! Edytowane 30 Stycznia 2008 przez Burns Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MalcolmX Opublikowano 30 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2008 plonk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...