yeyoo Opublikowano 30 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2008 siemka, mam taki problem chwile tem przezucilem sie na vite, posiadam karte sound blaster live 5.1 (sb0220) nie wykrywa mi go system. i teraz takie pytanie, czy vista wogole go nie obsluzy ? prosze o szybka odpowiedz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndiX Opublikowano 30 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2008 Link z FAQ o Viście! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nosweratu Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2008 sb bedzie dzialac na viscie inna sprawa jak to bedzie dzialac... ja po pewnym czasie wywalilem sb z kompa i wrocilem do codeka z plyty gl(azalia onbord :)) sterowniki sa niby na stronie creativa ale nie liczylbym ze bedziesz nimi zachwycony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popiół Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2008 (edytowane) Sterownikow od Creative'a i od MS nie polecam! Najlepiej zmus zeby Vista łyknela stare sterowniki spod XP'ka (mi sie to udalo) i wtedy wszystko hula procz programów od karty (tez jest jakis sposob na zmuszenie ich zeby działały) Dzwiek w takim wypadku był taki sam jak na XP'e procz obsługi oczywiscie EAX'ów itd Edytowane 4 Sierpnia 2008 przez Popiół Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mane Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Jak zmusiles Viste zeby lyknela sterowniki od XP ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Elviso26 Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2008 SB live działą w pełni i idealnie ze sterownikami KX pod vistą.. zapomnij o creative i jeszcze sobie pouzywasz sblastera długo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron72 Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Jak zmusiles Viste zeby lyknela sterowniki od XP ? :)Odpalił instalację w trybie zgodności z XP.Ja tak zawsze robiłem(nie jestem nietoperzem i audiofilem) dopóki nie zamieniłem Visty 32 PL na Vistę 64 ENG z kumplem(RAMu dokupiłem to pomyślałem...).No i teraz pupa ze sterami w 64bit.Ktoś zna rozwiązanie ,że się tak podepnę? KX na Vista 32 to mi bajzel porobiły i nie chciały wystartować.Słabo się poruszam w tematyce dźwiękówek więc pewnie to moja wina. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek46op Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2008 (edytowane) A co ze zwykłym Sound Blaster Audigy? Skąd wziąć "te lepsze" sterowniki? (słyszałem o jakimś gościu które je poprawił i rozprowadzał) Edytowane 4 Sierpnia 2008 przez bartek46op Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Elviso26 Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2008 A co ze zwykłym Sound Blaster Audigy? Skąd wziąć "te lepsze" sterowniki? (słyszałem o jakimś gościu które je poprawił i rozprowadzał) POSZUKAJ W GOOGLE DANIEL KAWAKAMI ALBO DANIEL K. DRIVERS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...