Salwek Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2008 Avast wykrył mi wirusa Win32:AutoRun-OX [Wrm] w pliku C:\tio8x6.cmd i D:\tio8x6.cmd próbuje go usunac/kwarantanne mu dac/naprawic avastem ale nie moze sobie z nim poradzic. Co kilka sekund wyskakuje komunikat że znaleziono wirusa. Próbowałem go odnaleść na dysku ale nie moze nawet otworzyc normalnie dysku, a przez wyszukiwanie nie moze go odnalesc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barat Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2008 A próbowałeś skanować w trybie awaryjnym ? Avast też podczas skanowania jak nie może usunąć jakiegoś pliku informuje, że po restarcie kompa przeskanuje dysk zanim windows się uruchomi ... Sprawdź te dwie dodatkowe możliwości usunięcia wirusa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salwek Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2008 zaznaczalem ze ma odrazu usunac nie zadziałało to zaznaczylem że przy ponownym uruchomieniu ale tez nie usunał bo ciągle wyskakuje :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2008 to czas zmienic na innego antywira... mi po avascie nod znalazl jeszcze kilka syfow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2008 Czy avast skanuje przy uruchomieniu komputer? (w trybie txtowym i klawiszami 1, 2, 3... wybierasz akcję?) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boxer Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2008 to czas zmienic na innego antywira... mi po avascie nod znalazl jeszcze kilka syfow dokładnie u mnie Avast nie radził sobie wogóle z ochrona kompa wywaliłem to w cholerę szkoda nerwów :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...