Skocz do zawartości
sector

Builder C++

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

pisze program o sieciach neuronowych, i mam 3 sieci na 3 zakladkach. Na kazdej jest guzik "wczytaj" znajduja sie tam wzorce ktore dana siec ma rozpoznawac, ale mniejsza o to. Chodzi o to ze w folderze z z glownym programem znajduja sie 3 foldery calosc wyglada tak:

--program (folder glowny)

----hamming (podfoldery)

----bam

----fuzzy_art

poniewaz w windowsie jest tak ze jesli otwieramy lub zapisujemy jakis plik w jakims folderze to windows zapamietuje ten folder i nastepnym razem jesli otwieramy cos to domyslnym folderem poczatkowym jest ostatni zapamietany. chcialbym zrobic tak zeby po wcisnieciu guzika wczytaj otworzyl mi sie konkretny folder. np. jesli wcisne guzik wczytaj w w sieci Hamminga, to otworzy mi sie folder "\hamming\" itp.

moglby mi ktos przedstawic jakis prosty sposob na zrobienie tego?

edit

juz sobie poradzilem ;-) podstawilem pod guziki takie cus

OpenDialog1 -> InitialDir = "folder"; i smiga. temat mozna skasowac czy zablokwac. sorry za zawracanie gitary ale walczylem z tym dlugo a odpowiedz okazala sie prostrza niz ktos by mogl pomyslec ;)

Edytowane przez sector

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi