sector Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2008 (edytowane) Witam, pisze program o sieciach neuronowych, i mam 3 sieci na 3 zakladkach. Na kazdej jest guzik "wczytaj" znajduja sie tam wzorce ktore dana siec ma rozpoznawac, ale mniejsza o to. Chodzi o to ze w folderze z z glownym programem znajduja sie 3 foldery calosc wyglada tak: --program (folder glowny) ----hamming (podfoldery) ----bam ----fuzzy_art poniewaz w windowsie jest tak ze jesli otwieramy lub zapisujemy jakis plik w jakims folderze to windows zapamietuje ten folder i nastepnym razem jesli otwieramy cos to domyslnym folderem poczatkowym jest ostatni zapamietany. chcialbym zrobic tak zeby po wcisnieciu guzika wczytaj otworzyl mi sie konkretny folder. np. jesli wcisne guzik wczytaj w w sieci Hamminga, to otworzy mi sie folder "\hamming\" itp. moglby mi ktos przedstawic jakis prosty sposob na zrobienie tego? edit juz sobie poradzilem ;-) podstawilem pod guziki takie cus OpenDialog1 -> InitialDir = "folder"; i smiga. temat mozna skasowac czy zablokwac. sorry za zawracanie gitary ale walczylem z tym dlugo a odpowiedz okazala sie prostrza niz ktos by mogl pomyslec ;) Edytowane 31 Stycznia 2008 przez sector Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...