poi5on Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2008 Witam, Złożyłem dzisiaj nowego kompa. Ale niestety mam problem. Po włączeniu po ok 2s. wyłącza się a następnie sam włącza i działa już normalnie, tylko w czasie startu tak się dzieje. Czego może to być wina? Źle podłączyłem te kabelki odpowiedzialne za diody, reset, power? Konfiguracja pcta: E2160 Abit IP-35 Patriot 2x 1GB 800MHz LLK WD 250GB 16mb Chieftec 450W Proszę o porady co zrobić. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2008 To normalne na Abicie, spróbuj zmienić bios na nowszy, może pomoże. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonzus Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2008 Wszystko dobrze złozyłeś ;) To typowe zachowanie w płytach na P35. Nie bój żaby,możesz zmienic bios :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosti Opublikowano 1 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2008 U mnie jest to samo na p35 asusku p5k-deluxe około 2 sekundy zdechnie i sam wstaje ( tylko podczas pierwszego startu ). Dzieje sie tak odkąd podciągnąłem ram na cl4 ale teraz nawet na standardzie tak jest . Ale sie nie przejmuje wyczytałem tak jak poprzednicy mówią że wszystko jest dobrze złożone i jest to po prostu taki mały kaprysik p35. Więc można dalej normalnie korzystać z sprzęciku . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...