safix Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2008 Witam Szanowne grono Mam taki problem,jestem zapalonym kolekcjonerem(zegary)i ostatnio wpadła mi w ręce wspaniała obudowa starego radia w idealnym stanie. A związku z tym że niestety ktoś kiedyś usunął wszystko ze środka postanowiłem obudowę wykorzystać jako szafkę na moje płyty (skarby)do komputera itp. Obudowa będzie stała przy komputerze więc wpadłem na szatański pomysł aby podświetlić skale tego radia delikatną poświatą będzie wyglądało jakby odżyło. W końcu dość przynudzania,i tu sedno sprawy ! przyznaje jestem laikiem,jak podłączyć oświetlenie pod kąputer,żeby świeciło (zażyło?) jak on pracuje,jakie światło? co gdzie zakupić (może Allegro) proszę o pomoc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvazi555 Opublikowano 1 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2008 1. pisze sie KOMPUTER! ! ! :mur: 2. http://www.dzikie.net/index.php?art=diody-...p=1&cpage=1 tu masz wszystko opisane. 3. Gdzie Kupic? w najbliższym sklepie z elektronika Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...