Skocz do zawartości
majkeldzekson

Jak Rozpoznać Rewizje C2d

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Zamierzam kupic core2duo e2140 lub e2160 i mam takie pytanie. Da sie jakos rozpoznac rewizje procka oczywiscie przy kupnie ? Ci co sprzedają np. w siriusie czy podobnym sklepie wiedzą jaki procek jaką ma rewizje czy nie? ewentualnie moze da sie jakos sprawdzic po numerach seryjnych ?

pzdr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

Zamierzam kupic core2duo e2140 lub e2160 i mam takie pytanie. Da sie jakos rozpoznac rewizje procka oczywiscie przy kupnie ? Ci co sprzedają np. w siriusie czy podobnym sklepie wiedzą jaki procek jaką ma rewizje czy nie? ewentualnie moze da sie jakos sprawdzic po numerach seryjnych ?

pzdr

http://processorfinder.intel.com/Default.aspx :) Edytowane przez DETOX-

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tylko ostrzegam, ale koledzy kupili 2xE2160 i żaden nie chce chodzić na 2700MHZ przy 1.4v. Polecam kupić selekta i mieć pewne OC.

Edytowane przez HucK

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Firekage

Ja tylko ostrzegam, ale koledzy kupili 2xE2160 i żaden nie chce chodzić na 2700MHZ przy 1.4v. Polecam kupić selekta i mieć pewne OC.

To bedzie glupie ale...koledzy na pewno wiedza co robia? 2.7 to faktycznie malo...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz w sprzedaży są only M0 zdaje się więc na L2 raczej sie nie trafi :wink:

To bedzie glupie ale...koledzy na pewno wiedza co robia? 2.7 to faktycznie malo...

Być może brak wiedzy kolegów a być może taki proc ;] Zdarzają się padaki niestety, ale trzeba też wiedzieć jak kręcić :wink:

Edytowane przez Fredek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi