majkeldzekson Opublikowano 1 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2008 Witam Zamierzam kupic core2duo e2140 lub e2160 i mam takie pytanie. Da sie jakos rozpoznac rewizje procka oczywiscie przy kupnie ? Ci co sprzedają np. w siriusie czy podobnym sklepie wiedzą jaki procek jaką ma rewizje czy nie? ewentualnie moze da sie jakos sprawdzic po numerach seryjnych ? pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DETOX- Opublikowano 1 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2008 (edytowane) Witam Zamierzam kupic core2duo e2140 lub e2160 i mam takie pytanie. Da sie jakos rozpoznac rewizje procka oczywiscie przy kupnie ? Ci co sprzedają np. w siriusie czy podobnym sklepie wiedzą jaki procek jaką ma rewizje czy nie? ewentualnie moze da sie jakos sprawdzic po numerach seryjnych ? pzdr http://processorfinder.intel.com/Default.aspx :) Edytowane 1 Lutego 2008 przez DETOX- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkeldzekson Opublikowano 1 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2008 (edytowane) A jaką lepiej wziaść rewizje m0 czy L2 ? I lepiej kupić e2140 czy e2160/e2180 ? Zamierzam z procka wycisnac 3ghz na abicie ip35-e :] Edytowane 1 Lutego 2008 przez majkeldzekson Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@TI Opublikowano 1 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2008 (edytowane) e2160 wystarczy a rewizja m0 (na l2 i tak ciężko trafić) Edytowane 1 Lutego 2008 przez M@TI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 1 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2008 (edytowane) Ja tylko ostrzegam, ale koledzy kupili 2xE2160 i żaden nie chce chodzić na 2700MHZ przy 1.4v. Polecam kupić selekta i mieć pewne OC. Edytowane 1 Lutego 2008 przez HucK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 1 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2008 Ja tylko ostrzegam, ale koledzy kupili 2xE2160 i żaden nie chce chodzić na 2700MHZ przy 1.4v. Polecam kupić selekta i mieć pewne OC.To bedzie glupie ale...koledzy na pewno wiedza co robia? 2.7 to faktycznie malo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 2 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2008 (edytowane) Teraz w sprzedaży są only M0 zdaje się więc na L2 raczej sie nie trafi :wink: To bedzie glupie ale...koledzy na pewno wiedza co robia? 2.7 to faktycznie malo... Być może brak wiedzy kolegów a być może taki proc ;] Zdarzają się padaki niestety, ale trzeba też wiedzieć jak kręcić :wink: Edytowane 2 Lutego 2008 przez Fredek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...