tomcyk Opublikowano 17 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2003 Witam:) Pytanko czy temperatura zasilacza(taki badziewski noname ale nie codeshit)))) moze miec wpływ na podawane przez niego napiecia???Bo mnie sie tam osobiście nie wydaje ale jak zamontowałem nowy wentyl to mi napiecie poszłow góre o 0,1V i zbliżyło sie do artości nominalnej:) Szacuneczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 no nieee nikt nie wie???????????????????nie zartujcie nawet:(:(:(:(:(::(:(:(:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek@oo Opublikowano 19 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2003 pewnie - prawie wszystkie elementy elektroniczne (kondensatory, tranzystory, rezystory itd.) sa wrazliwe na zmiany temperatury. Dodatkowo w takich tanszych sprzetach uzywa sie gorszej jakosci elementow. W zasilaczu powinna byc kompensacja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...