Phant0m Opublikowano 2 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2008 Witam. Mam problem z dyskiem WD Caviar 250gb, którego otrzymałem z serwisu gwarancyjnego w zamian za uszkodzonego Samsunga. Chciałem na nim postawić system. Utworzyłem przez instalator Windowsa partycje, pliki się skopiowały. Teraz następuje restart kompa i instalacja powinna już uruchomić się z HDD. Jednak ładowanie zatrzymuje się na Verifying DMI Pool Data i dalej nic się nie dzieje. Próbowałem już odłączać inne napędy, zmieniać taśmy, przełączać dysk na inny kanał, wyjmować pamięci i sprawdzać je w innych slotach. Wciąż to samo. Dodam, że u kolegi instalacja Windowsa przebiegła bezproblemowo. System normalnie się uruchamiał. Płyta główna to Epox 8RDA3I, u kolegi ta sama. Macie jakieś pomysły? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 4 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2008 Usuń partycję u załóż nową (może innym programem) i innym rozmiarze. Ostatnio miałem podobne przejścia i chyba taki manewr pomógł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...