Skocz do zawartości
Gość Ramzes The Great

Problem z radiatorkiem

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Ramzes The Great

simeczka, od jakiegos czasu nosze sie z zamiarem wyniamy radiatorka na moim gf2 mx :) tylko nie wiem jak zdjac stary ( jest jakos przykeiony ) i jak zalozyc nowy a wlasciwie jak go tam " przykleic "?? za odpowiedzi z gory dziekuje :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Ramzes The Great

no wlasnie nie ma, mejsce na to jest ale ten jest jakos " przykleiony " :( i nie wiem jak to zdejmowac i zakladac nowy bo jak to przykleie ?? sorka za bledy ale mam dyskelsje :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pewnie jest przyklejone na taśmie termoprzewodzącej, spróbuj to "ukręcić", tzn. cięgnij lekko do góry i powoli kręć w lewo i prawo.

Przyklej albo termopoxem, albo zwykłą kropelką na rogach a na środku pasta

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja na swoim gf2mx tez mialem podobna sytuacje. chcialem odkleic ten tyci radiatorek co tam byl i cos wiekszego dac, by pozbyc sie wiatraczka. usilowalem sie go pozbyc, ale nic to nie dawalo. az w pewnym momencie, gdy wyjmowalem go by wlozyc nowego radeona, lekko dotknalem radiatora i sa odpadl.....paranoja jakas...wtedy juz doszedlem do wniosku, ze wale to bo i tak nast dnia go sprzedawalem i kropelka przykleilem w rogach...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi