Gość Ramzes The Great Opublikowano 17 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2003 simeczka, od jakiegos czasu nosze sie z zamiarem wyniamy radiatorka na moim gf2 mx :) tylko nie wiem jak zdjac stary ( jest jakos przykeiony ) i jak zalozyc nowy a wlasciwie jak go tam " przykleic "?? za odpowiedzi z gory dziekuje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompej Opublikowano 17 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2003 przyklejony 8O , a nie ma przypadkiem na rogach takich plastikowych kołeczków??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ramzes The Great Opublikowano 17 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2003 no wlasnie nie ma, mejsce na to jest ale ten jest jakos " przykleiony " :( i nie wiem jak to zdejmowac i zakladac nowy bo jak to przykleie ?? sorka za bledy ale mam dyskelsje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompej Opublikowano 17 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2003 pewnie jest przyklejone na taśmie termoprzewodzącej, spróbuj to "ukręcić", tzn. cięgnij lekko do góry i powoli kręć w lewo i prawo. Przyklej albo termopoxem, albo zwykłą kropelką na rogach a na środku pasta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ramzes The Great Opublikowano 17 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2003 a gdzie kupic tego termopoxa ?????? i ile to kosztuje ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompej Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 np. w 4max'ie, ale poczekaj jeszcze na inne opinie tak na wszelki wypadek :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UfoK Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=804...=asc&highlight= Tutaj masz opisane jak zdejmować radiator. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paranoiq Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 ja na swoim gf2mx tez mialem podobna sytuacje. chcialem odkleic ten tyci radiatorek co tam byl i cos wiekszego dac, by pozbyc sie wiatraczka. usilowalem sie go pozbyc, ale nic to nie dawalo. az w pewnym momencie, gdy wyjmowalem go by wlozyc nowego radeona, lekko dotknalem radiatora i sa odpadl.....paranoja jakas...wtedy juz doszedlem do wniosku, ze wale to bo i tak nast dnia go sprzedawalem i kropelka przykleilem w rogach... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...