Skocz do zawartości
szpara25

Dialnet 4mb + Asmax Ar 801mp

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Jest to mój pierwszy post na tym forum więc chciałem się przywitać ;)

Mam problem. Od zeszłego czwartku mam dialnet 4mb + Asmax AR 801MP.

I tu zaczynają się problemy... Co jakiś czas mam "laga" ... Wtedy w ogóle nie mogę zpingować stron... wywala mnie z aplikacji, które używają neta... np. gry.

Dzwoniłem do nich... pani konsultant nie wiedziała o czym mówię... Pan technik wymienił mi modem na ten sam - nadal to samo... Przekierowali mi porty - nadal to samo...

Mam 3 kabelki od Modemu...

-zasilanie

-do karty sieciowej

-od telefonu (tam do tego gniazdka)

Nie mam żadnego syfu na kompie, bo robiłem formata... Raczej to też nie jest wina kabla ani karty sieciowej... bo mam x2.

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Zaznaczyłem na czerwono tego "laga" ... Nie ma wtedy informacji, że internet nie działa... Po 30sec wszystko wraca do normy... ale z gier,gg i tak wywala.

Edytowane przez szpara25

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

miałem dokładnie taki sam problem

mówili mi że wszystko jest ok i ma ewentualnie przeinstalować system bo wina jest po mojej stronie

jak przestałem wreszcie być miły i nawciskałem im do słuchawki problem się skończył

Pozdrawiam :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi