traktor Opublikowano 3 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2008 Witam. Planuję zrobić stronę z tapetami na komputer. Problem tkwi w tym, ze nie mam pomyslu jak to zrobic. Moglbym zrobic metoda "includowania" w php, ale wtedy sam index.php zajmowalby okolo 700kb. Molgbym podzielic na 14 plikow w php ( kazdy do oddzielnej kategorii ), ale wtedy bylby problem z dodaniem glupiego linku, bo musialbym bym go wstawic w 15 miejsach. Zalezy mi na tym, zeby po otwarciu danej kategorii ( np. sport ) wyswietlila sie strona z wyborem rozdzielczosci, a dopiero potem stosowne tapety, z mozliwoscia powiekszenia ich na oddzielnej stronie. Troche sie zaplatalem w tym co napisalem, ale mam nadzieje ze zrozumiecie. Z gory dzieki za pomoc, pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 4 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2008 no to juz czas żebyś dowiedział sie co to jest szablony i dlaczego są warte uwagi :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 5 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2008 polecam smarty... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...